“Tesla kondigt nieuw model aan op 21 november”

Musk zegt dat de onthulling van de pickup eraan komt in november. Van het voertuig is weinig bekend buiten een beeld uit 2017.
Tesla/AP Musk zegt dat de onthulling van de pickup eraan komt in november. Van het voertuig is weinig bekend buiten een beeld uit 2017.
Elon Musk heeft via zijn geliefkoosde medium – Twitter, mocht je er nog aan twijfelen – laten weten dat Tesla eind deze maand een nieuw model zal onthullen, vlak voor de start van het Salon van Los Angeles.

In de Verenigde Staten werd al een tijdje gespeculeerd over een nieuw Tesla-model, zopas heeft Elon Musk ook officieel laten weten dat er op 21 november een grote onthulling te gebeuren staat. Het gaat om de langverwachte ‘Cybertruck’, een voertuig waarover de voorbije maanden de wildste geruchten de ronde gingen. Zo sprak Musk eerder al over een ‘Blade Runner-achtig’ design, de onverzettelijkheid van een legervoertuig en het rijgedrag van een… Porsche. Bovendien zou de Cybertruck in staat moeten zijn om lasten tot 136 ton – ja, dat lees je goed – te trekken. En dat allemaal voor minder dan 50.000 dollar...

Terug met de voetjes op de grond menen we te concluderen dat Musk een elektrische concurrent voor de in Amerika waanzinnig populaire Ford F-150 voor ogen heeft, waardoor het ook nog onduidelijk is of de kloeke pick-up truck überhaupt naar Europa zal komen.

In 2017 dook al deze digitale render op van de Tesla pick-up, maar sindsdien heeft het bedrijf het model bijzonder goed weten af te schermen.
Tesla In 2017 dook al deze digitale render op van de Tesla pick-up, maar sindsdien heeft het bedrijf het model bijzonder goed weten af te schermen.5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • raf peeters

  Hopelijk is Musk te leer geweest in Duitsland bij de groep Leopard tank,die voer-tuigen hebben een automatische brandblusinstallatie in hun tuigen.Het zou bijdragen tot de veiligheid om de om de haverklap E wagen branden te blussen.Als men wagens aan 125000€ kan maken zal de prijs van zo'n installatie ook niet een ramp zijn en de brandweer zal hem dankbaar zijn,zo'n installatie kost geen 3000€,dus doen.

 • Hendrik Patyn

  Mooi om te lezen op autowereld, wat een problemen bij Rob met zijn Tesla 3, het zal weer toevallig de enige zijn zeker... Maar nee hij moest 2 uur wachten aan de balie, en de ene klacht na de andere kwam binnen. Wat een brol, en wat de aandelen betreft, de beleggers zijn niet de meest technisch aangelegde mensen, ze trappen blijkbaar nog vlug in Musk zijn show, we zullen zien in 2020..... na het wegvallen van subsidies.. Verkoopcijfers Nederland oktober -95%

 • Geert Tamsyn

  Schitterend. Tesla-aandeel stijgt met 45 %, wie wedde op een faillissement is er gloeiend bij.

 • tom verstrepen

  Er zijn altijd Yuppies die een Tesla willen.Geef mij maar mijn Euro 6 b Diesel,Ik heb mijn deel gedaan in het klimaat,kon evengoed een oude euro 4-5 Grote BMW ,Porsche Cayenne kopen voor dit geld,Maar geen Tesla

 • Sobek Wessels

  Er zijn niet genoeg Grondstoffen voor de Batterijen om alle Auto's op fossiele brandstoffen te vervangen door elektrische ! Dus hoe los je dat probleem op ! Ah ja ik weet het enkel de Rijken mogen nog een Auto bezitten .