Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Zonder halo had ik me waarschijnlijk doodgereden”: ploeggenoot Stoffel Vandoorne komt goed weg na bizarre crash met acht wagens in de ePrix van Seoul

Formule EEen opmerkelijk moment tijdens de ePrix van Seoul. Nyck de Vries - een ploeggenoot van Stoffel Vandoorne - en zeven collega’s vlogen vandaag allemaal dezelfde bocht uit. 

7 reacties

 • JohaN Flanders

  2 maanden geleden
  Proficiat aan Stoffel met zijn titel die hij op zondag behaalde
 • Mark Desiron

  2 maanden geleden
  Rowland deed de deur nogal gretig open voor Evans
 • wesley berloo

  2 maanden geleden
  Laat ons duimen ! Zou wel verdiend zijn. Mooie carrière ondertussen al.
 • Jan Jansen

  2 maanden geleden
  De Vries vorig jaar meer dan terechte WK nu pakt misschien VanDoorne de titel.
 • ERIKA VAN ERP

  2 maanden geleden
  Stoffel had vorig jaar al wereldkampioen moeten zijn na 2 keer van de baan gereden te worden op vanop p1 en een keer bestolen te worden van zijn p1 quali nu hopen dat Evans niet hoger dan P3 eindigt morgen dan mag stoffel zelfs DNFen morgen..
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.