Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Zonder halo had ik me waarschijnlijk doodgereden”: ploeggenoot Stoffel Vandoorne komt goed weg na bizarre crash met acht wagens in de ePrix van Seoul

Formule EEen opmerkelijk moment tijdens de ePrix van Seoul. Nyck de Vries - een ploeggenoot van Stoffel Vandoorne - en zeven collega’s vlogen vandaag allemaal dezelfde bocht uit. 

7 reacties

 • JohaN Flanders

  6 maanden geleden
  Proficiat aan Stoffel met zijn titel die hij op zondag behaalde
 • Mark Desiron

  6 maanden geleden
  Rowland deed de deur nogal gretig open voor Evans
 • wesley berloo

  6 maanden geleden
  Laat ons duimen ! Zou wel verdiend zijn. Mooie carrière ondertussen al.
 • Jan Jansen

  6 maanden geleden
  De Vries vorig jaar meer dan terechte WK nu pakt misschien VanDoorne de titel.
 • ERIKA VAN ERP

  6 maanden geleden
  Stoffel had vorig jaar al wereldkampioen moeten zijn na 2 keer van de baan gereden te worden op vanop p1 en een keer bestolen te worden van zijn p1 quali nu hopen dat Evans niet hoger dan P3 eindigt morgen dan mag stoffel zelfs DNFen morgen..
 1. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.
 2. Net voor deze op één na dodelijkste editie ooit hanteerde ‘Isle of Man TT’ nieuw systeem voor veiligheid: “We begrijpen dat dit onbegrijpelijk is”
  Play
  Motorsport
  4

  Net voor deze op één na dodelijk­ste editie ooit hanteerde ‘Isle of Man TT’ nieuw systeem voor veiligheid: “We begrijpen dat dit onbegrijpe­lijk is”

  De Isle of Man TT 2022 zindert na. Een honderdtal nieuwe veiligheidsmaatregelen (de belangrijkste hebben we in een kader onderaan toegevoegd) werd er ingevoerd om niet langer hoeven te spreken van een dodentol, of het gemiddelde van 2,5 op z’n minst toch in te perken. Maar met vijf slachtoffers werd deze editie net de op één na dodelijkste ooit. Alleen in 1970 viel er nog één dode meer. “Totaal onaanvaardbaar”, vindt motospecialist Liam Beckett. “Er mag dan wel een nieuw systeem voor de veiligheid actief zijn, veilig zal het nooit worden op Man. En net daaruit halen de deelnemers hun ultieme kick.”
 3. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 4. Jos Verstappen breekt lans voor Spa-Francorchamps: “Altijd heel speciaal voor de coureurs”
  Formule 1
  4

  Jos Verstappen breekt lans voor Spa-Francor­champs: “Altijd heel speciaal voor de coureurs”

  Jos Verstappen heeft een nieuwe hobby. In Ieper, waar het wereldkampioenschap dit weekend neerstreek, reed hij al zijn vijfde rally. Natuurlijk had hij het ook over zijn zoon Max, toen HLN hem even een recorder onder de neus kon duwen. Met de glimlach: “Neen, Max is hier niet, maar ik zal er volgend weekend wel bij zijn in Francorchamps. En ja, je hebt gelijk: het ziet er goed uit voor Max, in de strijd voor de titel. Anderzijds mag je niet vergeten dat er nog negen GP’s zijn. Er kan nog veel gebeuren.”