Volledig scherm
PREMIUM
© afp

Zelfs een poppenkastshow maakt van Lewis Hamilton al een hypocriete profiteur, zijn contract is nog altijd niet verlengd: “Beschamend voor onze sport”

Formule 1Halverwege maart beginnen de voorbereidende tests op het nieuwe F1-seizoen, maar hij heeft nog altijd geen contract getekend. Omdat Lewis Hamilton (36) veel meer geld eist dan Mercedes wil betalen, wordt aangenomen. Maar wat als? Zoals: als het nu allemaal eens afhing van een vervelende pop…

28 reacties

 • Glorieux Marieke

  3 weken geleden
  Al eens vernomen hoeveel Verstappen vraagt? 33milj en die heeft nog geen enkele titel op zak.
 • OZZY DHONDT

  3 weken geleden
  Het zegt meer dan genoeg dat Russel bijna een race won met de Mercedes terwijl hij gans het seizoen achteraan bengelde. Hamilton komt nog niet aan de knieën van Ayrton Senna.
 • Philippe Deckers

  3 weken geleden
  Iedereen moet inleveren, dus ook Hamilton. Blijkbaar is hij toch niet zo begaan met de duizenden werknemers die moeten inleveren om hun jobs bij Daimler Benz te behouden.Hij blijft een jaarsalaris van 60.000.000 Euro eisen. Hoe krijgt een bedrijf in moeilijkheden door de crisis dit uitgelegd aan al haar gewone werknemers?
 • Harold Anckaert

  3 weken geleden
  Hoeveel keer hebben ze dan nog eens gemaakt dat hij zou winnen?? Vele malen toen hij tweede reed na zijn ploegmaat had opeens de wagen van zijn ploegmaat met iets af te rekenen, zodat hij blindelings naar de overwinning zou kunnen rijden!! Hij is echt zo voldaan in zichzelf, maar vergeet wie en wat zijn constructeur is! Als het aan mij ligt zou hij de kans zelfs niet meer krijgen om te tekenen bij Mercedes! Wat een arrogantie heeft die man zeg!!
 • Marie Vanakker

  3 weken geleden
  In plaats van een loon zou hij Mercedes moeten betalen voor het mogen rijden in hun automatische win machine. Want in gelijk welke andere wagen kan hij zijn achtste wereldtitel wel vergeten. Weet je hoe je ziet dat hij zijn geld niet waard is? Telkens het regent valt hij compleet weg in het deelnemersveld, echt talent komt dan boven drijven want dan is het de rijder die telt en niet meer zijn "instant win" wagen. Hij is een goed piloot maar zeker en vast niet de beste.
 1. Marc Degryse over beursgang van Club Brugge: “Dit geeft aan hoe groot ze zijn én willen worden”
  Play
  Club Brugge
  9

  Marc Degryse over beursgang van Club Brugge: “Dit geeft aan hoe groot ze zijn én willen worden”

  18:07
 2. Thibaut Courtois over Hazard: “Eden is terug zijn gelukkige zelve”
  Play
  Champions League
  2

  Thibaut Courtois over Hazard: “Eden is terug zijn gelukkige zelve”

  0:09