Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Volle tribunes in Silverstone, ondanks hoge besmettingsgraad in Engeland : “Dit wordt complete chaos”

Formule 1Engeland kreunt onder een van de hoogste besmettingsgraden in het Westerse halfrond, maar de tribunes zitten dit weekend nokvol in Silverstone. Omdat het goed is voor het imago van het land. En zaterdag krijgen we geen kwalificaties maar een soort minikoers. Omdat het goed is voor de bankrekening van F1. “Dit wordt complete chaos.”

13 reacties

 • Bert De Bruin

  2 weken geleden
  Incubatietijd van het virus ligt rond de tien dagen dus eind juli gaan ze dood op straat neervallen? Er zijn al duizenden manifestaties en demonstraties geweest met tienduizenden deelnemers en welke gevolgen hadden die??? Inderdaad.....geen. Of is het virus kieskeurig en bezoekt enkel sportevenementen.
 • Paulus de Mos

  2 weken geleden
  Serge Aernoudt ? mensen die een voetbalwedstrijd of een een formule1 race bezoeken zijn rijk? Als je gevaccineerd bent kan je toch redelijk veilig weer gewoon de straat op of niet dan ? het aantal sterfgevallen en ziekenhuisopnames is waar we naar moeten kijken en dat blijft binnen de perken
 • Eric Dens

  3 weken geleden
  @John Ulmer. Ik zie geen enkele, maar dan ook geen enkele reden om binnen te blijven wanneer je volledig gevaccineerd bent.
 • Serge Aernoudt

  3 weken geleden
  Corona heeft niet de minste invloed op de rijken.
 • John Ulmer

  3 weken geleden
  Als iedereen die er in gelooft nu eens binnen blijft tot Nieuwjaar, dat zou toch een oplossing zijn?