Tom Boonen gaat van de baan.
Volledig scherm
Tom Boonen gaat van de baan.

Tom Boonen meteen van de baan in Porsche Carrera Cup in Zandvoort, Koen Wauters eindigt tweede in PRO-AM

AutosportOp het circuit van Zandvoort stond de derde manche van de Porsche Carrera Cup op het programma. De opvallendste namen aan de start waren ongetwijfeld Clouseau-zanger Koen Wauters en Tom Boonen, die zich na zijn carrière als wielrenner tegenwoordig vol op de autosport gooit. Lang duurde de wedstrijd niet voor Boonen, want na enkele minuten ging de ex-renner van de baan. Wauters finishte in zijn categorie als tweede. 

2 reacties

 • piet devlieger

  2 maanden geleden
  Tommeke toch.
 • Ronny Popelier

  2 maanden geleden
  Eigenaardige slipper, precies een olieschuiver. Tom is veel beter gewoon dan dit. Het gebeurd met de betere piloten ook al eens, en inderdaad Tom behoort ook bij de betere piloten. Toch rare ongewilde ongecontroleerde schuiver .
 1. Net voor deze op één na dodelijkste editie ooit hanteerde ‘Isle of Man TT’ nieuw systeem voor veiligheid: “We begrijpen dat dit onbegrijpelijk is”
  Play
  Motorsport
  4

  Net voor deze op één na dodelijk­ste editie ooit hanteerde ‘Isle of Man TT’ nieuw systeem voor veiligheid: “We begrijpen dat dit onbegrijpe­lijk is”

  De Isle of Man TT 2022 zindert na. Een honderdtal nieuwe veiligheidsmaatregelen (de belangrijkste hebben we in een kader onderaan toegevoegd) werd er ingevoerd om niet langer hoeven te spreken van een dodentol, of het gemiddelde van 2,5 op z’n minst toch in te perken. Maar met vijf slachtoffers werd deze editie net de op één na dodelijkste ooit. Alleen in 1970 viel er nog één dode meer. “Totaal onaanvaardbaar”, vindt motospecialist Liam Beckett. “Er mag dan wel een nieuw systeem voor de veiligheid actief zijn, veilig zal het nooit worden op Man. En net daaruit halen de deelnemers hun ultieme kick.”