Thierry Neuville in zijn Hyundai
Volledig scherm
Thierry Neuville in zijn Hyundai © Photo News

Thierry Neuville zakt naar tweede plaats in Rally van Turkije, Evans nieuwe leider

RallyElfyn Evans (Toyota Yaris WRC) staat zondag halfweg de slotdag aan de leiding in de Rally van Turkije. Evans was de enige van de toprijders die ongeschonden uit de 38.15 km lange rit van Çetibeli kwam. Thierry Neuville (Hyundai i20 Coupe WRC) reed lek en volgt als tweede op 42,2 seconden. Sébastien Ogier (Toyota Yaris WRC) reed eveneens lek en volgt als derde op 46,2 seconden.

 1. GAMEREVIEW. ‘F1 2020': het Formule 1-seizoen zoals het had moeten zijn
  games

  GAMEREVIEW. ‘F1 2020': het Formule 1-seizoen zoals het had moeten zijn

  Het zag er een tijdje naar uit dat we het dit jaar zonder Formule 1 zouden moeten doen, maar intussen is het flink vertekende seizoen dan toch van start gegaan. De bijhorende game ‘F1 2020' heeft gelukkig geen last van Covid-19 en presenteert ons de kalender zoals die er had moeten uitzien, inclusief twee gloednieuwe races in Vietnam en Nederland. Wie Max Verstappen graag op het circuit van Zandvoort had zien schitteren, kan dat dankzij deze game alsnog doen. En de meest complete F1-game ooit heeft nog meer te bieden.
 2. Ogier loopt verder weg in Rally van Mexico, ritten van morgen geschrapt
  Autosport

  Ogier loopt verder weg in Rally van Mexico, ritten van morgen geschrapt

  Na de eerste lus van drie klassementsritten heeft Sébastien Ogier (Toyota Yaris WRC) zijn voorsprong op eerste achtervolger Teemu Suninen (Ford Fiesta WRC) vergroot tot 28.3 sec. De Fin wordt opgejaagd door Ott Tänak (Hyundai i20 Coupe WRC) die derde is op 34.9 sec van Ogier en tot op 6.6 sec van Suninen genaderd is. Thierry Neuville (Hyundai i20 Coupe WRC) ging deze ochtend opnieuw van start. De Belg pakte het tactisch aan, nam bewust straftijd waardoor hij een betere startpositie kreeg om zo teamgenoot Tänak proberen te helpen. Straks worden dezelfde drie ritten als in de voormiddag gereden, aangevuld met enkele kortere showetappes. Dan kennen we meteen de eindwinnaar, de ritten van morgen worden geschrapt wegens het coronavirus.