Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Stoffel Vandoorne pakt revanche en wint tweede e-Prix in Rome: “Weekend vol emoties”

Formule EStoffel Vandoorne (Mercedes-EQ) heeft de tweede e-Prix van Rome, de vierde manche in het WK Formule E, op zijn naam geschreven. De West-Vlaming, die vanaf de vierde positie was gestart, haalde het met 0.666 voor de Brit Alexander Sims (Mahindra Racing) en de Duitser Pascal Wehrlein (Porsche), derde op 2.346.

18 reacties

 • zulma cellulite

  3 weken geleden
  Stoffel is van onder het F1 stof gekomen .
 • luc Lievens

  1 maand geleden
  Een FE wagen is veel moeilijker te besturen dan een F1 wagen. Wees gerust, in de FE zit meer talent dan in de F1 maar sommigen hebben nooit het geluk gehad in een competitieve wagen te kunnen starten.
 • Erwin Van Roy

  1 maand geleden
  Jan Jansen wij als Belgen mogen geen stukje Hollander afkraken en u vind dan wel dat je een topper als Vandoren mag afkraken. Respect komt val 2 kanten.
 • Christiaan GOETHALS

  1 maand geleden
  Slecht behandelt bij Mc Laren ,nooit het beste materiaal en zijn "maat" moeten voor laten. Toen Stoffel er weg was hebben ze bij Mc laren wel een inspanning gedaan om hoger op te geraken, maar de rijders zijn er echt niet beter of dat Stoffel was. Die Hollanders gaan het nu weer eens beter weten, zeker.
 • Lizy Janssens

  1 maand geleden
  Ik blijf er bij. Zit die in een Mercedes of Red Bull en die rijdt altijd top 3 in F1.
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  3

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11 mei
 2. Hallucinant schandaal rond ‘spannendste 2 sportminuten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd
  Play
  Meer sport
  2

  Halluci­nant schandaal rond ‘spannend­ste 2 sportminu­ten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd

  11 mei