Volledig scherm
© REUTERS

Porsche overweegt sprong naar Formule 1: nieuwe regels worden allesbepalend

Formule 1Porsche overweegt in te stappen in de Formule 1.  Alles is afhankelijk van de nieuwe motorreglementering die in 2025 in zal gaan.

0 reacties

 1. ‘Track limits’ zorgen voor ophef in F1 na beklijvend duel Hamilton - Verstappen: “Altijd gezegd dat we ze niet zouden monitoren”
  Formule 1
  19

  ‘Track limits’ zorgen voor ophef in F1 na beklijvend duel Hamilton - Verstappen: “Altijd gezegd dat we ze niet zouden monitoren”

  Heel wat commotie na de erg spectaculaire tweestrijd tussen Hamilton en Verstappen gisteren tijdens de seizoensopener in Bahrein. Onderwerp van discussie: de track limits. Vooral in bocht vier zouden de regels rond het handhaven van de positie op de baan onduidelijk of verwarrend zijn. Voor Michael Masi, de wedstrijdleider van de FIA, is het echter duidelijk en dat heeft hij ook zo uitgelegd, vertelt hij Motorsport-Total.com.
 2. Tanäk leidt, Neuville rukt op naar derde plaats, Ogier crasht
  Rally

  Tanäk leidt, Neuville rukt op naar derde plaats, Ogier crasht

  Ott Tänak is ook leider na de tweede dag in de Arctic Rally, de tweede wedstrijd in het wereldkampioenschap. De Est won zaterdag drie ritten en heeft in de stand 24.1 voor op de Fin Kalle Rovanperä. Thierry Neuville is na een sterke zaterdagnamiddag opgeschoven naar de derde plaats, op 25.9 van Tänak en slechts 1.8 van Rovanperä. Wereldkampioen Sébastien Ogier gleed in de laatste bocht van de laatste klassementsrit in een sneeuwmuur en verloor net geen twintig minuten.
 1. Van den Bergh danst niet uit respect voor overleden prins Philip
  Play

  Van den Bergh danst niet uit respect voor overleden prins Philip

 2. "Ongelooflijk!": ook Portugees José de Sousa smijt ninedarter op Premier League darts
  Play

  "Ongeloof­lijk!": ook Portugees José de Sousa smijt ninedarter op Premier League darts