AFP
Volledig scherm
© AFP

Oud-rallykampioen van 91 (!) maakt comeback in Kenia

Drievoudig Europees rallykampioen Sobieslaw Zasada komt donderdag aan de start van de WRC Safari Rally in Kenia. ‘Ja en?’, horen we u zeggen. Wel, de Pool behaalde zijn titels respectievelijk 55, 54 en 50 jaar geleden. Met zijn 91 lentes is hij straks veruit de oudste deelnemer ooit aan een rallywedstrijd.

2 reacties

 • H. Anckaert

  1 jaar geleden
  Idd fascinerend, maar is dit nog verantwoord?? En dit met alle respect voor deze persoon!!
 • Gasparelli Schouwaerts

  1 jaar geleden
  Coole kerel... Top
 1. Jos Verstappen breekt lans voor Spa-Francorchamps: “Altijd heel speciaal voor de coureurs”
  Formule 1
  4

  Jos Verstappen breekt lans voor Spa-Francor­champs: “Altijd heel speciaal voor de coureurs”

  Jos Verstappen heeft een nieuwe hobby. In Ieper, waar het wereldkampioenschap dit weekend neerstreek, reed hij al zijn vijfde rally. Natuurlijk had hij het ook over zijn zoon Max, toen HLN hem even een recorder onder de neus kon duwen. Met de glimlach: “Neen, Max is hier niet, maar ik zal er volgend weekend wel bij zijn in Francorchamps. En ja, je hebt gelijk: het ziet er goed uit voor Max, in de strijd voor de titel. Anderzijds mag je niet vergeten dat er nog negen GP’s zijn. Er kan nog veel gebeuren.”
 2. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.