EPA
Volledig scherm
© EPA

Neuville enkel zeker voor eerste twee WK-manches

RallyThierry Neuville zal in de eerste twee rally's van het nieuwe WRC-seizoen zeker al punten kunnen scoren voor zijn werkgever Hyundai. Dat gaf teammanager Alain Penasse mee tijdens een persmoment in Ruisbroek. Het is echter nog niet zeker dat Neuville het hele jaar zal kunnen scoren voor het constructeurskampioenschap.

 1. Dolle feestvreugde in Nederland na winst Max Verstappen: “Dit is niet te geloven, geef mij een biertje!”
  Play

  Dolle feestvreug­de in Nederland na winst Max Verstappen: “Dit is niet te geloven, geef mij een biertje!”

  Max Verstappen (24, Red Bull) is voor het eerst in zijn carrière wereldkampioen in de Formule 1. De Nederlander met Belgische roots haalde het van grote rivaal Lewis Hamilton. Fans in het Nederlandse Breda konden het bijna niet geloven. “Dit is ongelooflijk, het is niet te geloven! Een ronde voor het einde stond hij nog op de tweede plek, en nu is hij wereldkampioen!”
 2. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 3. Boze Wolff en Mercedes gaan niet naar FIA-gala maar zien wel af van beroep, Verstappen is definitief wereldkampioen: “Wilden titel niet winnen in de rechtbank”
  Play
  Formule 1
  82

  Boze Wolff en Mercedes gaan niet naar FIA-gala maar zien wel af van beroep, Verstappen is definitief wereldkam­pi­oen: “Wilden titel niet winnen in de rechtbank”

  Max Verstappen hoeft niet meer te vrezen dat zijn wereldtitel in de rechtbank in gevaar komt. Het Formule 1-team van Mercedes heeft besloten af te zien van een beroepszaak en feliciteert de Nederlander en Red Bull. Mercedes richt wel samen met de FIA een commissie op die de F1-regels moet verduidelijken. Ook ploegbaas Toto Wolff - die net als Hamilton niet naar het FIA-gala trekt - reageerde kort op de kwestie: “Noch Lewis, noch wij willen die titel winnen in de rechtbank.”