AFP
Volledig scherm
© AFP

Mick Schumacher debuteert bij Haas in wagen met Russische kleuren

Formule 1Formule 1-renstal Haas heeft vandaag zijn wagen voor het komende seizoen voorgesteld. De bolide heeft de kleuren van de Russische vlag. Met de wagen zal Mick Schumacher, zoon van meervoudig wereldkampioen Michael Schumacher, zijn debuut maken.

2 reacties

 • Guy Custers

  2 maanden geleden
  Heel juist, Ron De Weze, en hij heeft niet alleen de naam mee van zijn vader, maar de arrogantie ook en wat dat betreft overstijgt hij zijn vader al. Ik verheug me nu al op de brokken die hij gaat maken, het gaat Haas héél veel geld kosten!
 • Ron De weze

  2 maanden geleden
  Ge moet niet over uitzonderlijk talent beschikken een naam is al genoeg om een zitje te krijgen in de F1
 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 2. Tanäk leidt, Neuville rukt op naar derde plaats, Ogier crasht
  Rally

  Tanäk leidt, Neuville rukt op naar derde plaats, Ogier crasht

  Ott Tänak is ook leider na de tweede dag in de Arctic Rally, de tweede wedstrijd in het wereldkampioenschap. De Est won zaterdag drie ritten en heeft in de stand 24.1 voor op de Fin Kalle Rovanperä. Thierry Neuville is na een sterke zaterdagnamiddag opgeschoven naar de derde plaats, op 25.9 van Tänak en slechts 1.8 van Rovanperä. Wereldkampioen Sébastien Ogier gleed in de laatste bocht van de laatste klassementsrit in een sneeuwmuur en verloor net geen twintig minuten.
 1. Dirk De Wolf in HLN Sportcast over Gilbert: “Philippe zou beter stoppen dan nog anderhalf jaar te sukkelen”
  Play
  HLN Sportcast

  Dirk De Wolf in HLN Sportcast over Gilbert: “Philippe zou beter stoppen dan nog anderhalf jaar te sukkelen”

  19 april
 2. Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"
  Play
  Premier League

  Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"