Verstappen en Hamilton.
Volledig scherm
Verstappen en Hamilton. © EPA

Machtige Verstappen deelt nieuwe tik uit aan Hamilton, die weer wijst naar auto van Max: “Ik kan er niets aan doen”

Formule 1Max Verstappen (Red Bull) heeft op de Red Bull Ring in Spielberg in Oostenrijk de Grote Prijs Formule 1 van Stiermarken gewonnen, dat is de achtste WK-manche van het seizoen. De Nederlander startte vanop poleposition en gaf zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton (Mercedes) geen enkele kans. Hij eindigde de race met bijna 40 seconden voorsprong.

21 reacties

 • Ricardo Paulssen

  1 jaar geleden
  Beste Ronald, met die opmerking laat je helaas zien niet veel van F1 af te weten, was het daadwerkelijk hinderen wat Max 'telkens' doet dan hadden de stewards ook telkens ingegrepen. Misschien is het beter bij koers te blijven
 • Marko Decandt

  1 jaar geleden
  Grappig dat het bij Hamilton door de wagen komt en dat het bij Max door zichzelf komt. Zet Hamilton in de RedBull en Max in de Mercedes en Hamilton wint ook opnieuw en Max steeds 2de, zeker van. Redbull heeft dit jaar gewoon de beste wagen, punt.
 • Luciano Padua

  1 jaar geleden
  Polutnik Ronald,goed gezien. Het is niet de eerste keer dat Verstappen dat doet met Hamilton,dat was gewoon de pas afsnijden. Verstappen is verre van een heer in het verkeer.
 • Guy Van Brussel

  1 jaar geleden
  Die Hamilton is toch een kleizielig ventje. Altijd maar excuses zoeken. Verstappen is gewoon beter, voilà ! Was een vechter vanaf het eerste moment en is uiteindelijk tot volle maturiteit gekomen,...pech voor die andere vertue signaler.
 • freddy vandersmissen

  1 jaar geleden
  Dat werd hoog tijd dat Mercedes eens wat concurentie krijgt. Nu de rest nog aansluiten en we gaan nog mooie races zien. Goed voor de spanning in het klassement want het was saai de laatste jaren .