Volledig scherm
© Thomas Frey/dpa

Maakt Mick Schumacher in april zijn Formule 1-debuut? Sauber wil ‘zoon van’ inlijven voor testritten

Formule 1Derde en vijfde in de testritten voor het nieuwe Formule 2-seizoen op het circuit van Jerez. Mick Schumacher blijft indruk maken in het wereldje. De 19-jarige zoon van Michael Schumacher (50) droomt van de Formule 1 en omgekeerd. In april zou de Duitser zijn eerste stapjes kunnen zetten bij Sauber-Alfa Romeo.

 1. GAMEREVIEW. ‘F1 2020': het Formule 1-seizoen zoals het had moeten zijn
  games

  GAMEREVIEW. ‘F1 2020': het Formule 1-seizoen zoals het had moeten zijn

  Het zag er een tijdje naar uit dat we het dit jaar zonder Formule 1 zouden moeten doen, maar intussen is het flink vertekende seizoen dan toch van start gegaan. De bijhorende game ‘F1 2020' heeft gelukkig geen last van Covid-19 en presenteert ons de kalender zoals die er had moeten uitzien, inclusief twee gloednieuwe races in Vietnam en Nederland. Wie Max Verstappen graag op het circuit van Zandvoort had zien schitteren, kan dat dankzij deze game alsnog doen. En de meest complete F1-game ooit heeft nog meer te bieden.
 1. Ogier loopt verder weg in Rally van Mexico, ritten van morgen geschrapt
  Autosport

  Ogier loopt verder weg in Rally van Mexico, ritten van morgen geschrapt

  Na de eerste lus van drie klassementsritten heeft Sébastien Ogier (Toyota Yaris WRC) zijn voorsprong op eerste achtervolger Teemu Suninen (Ford Fiesta WRC) vergroot tot 28.3 sec. De Fin wordt opgejaagd door Ott Tänak (Hyundai i20 Coupe WRC) die derde is op 34.9 sec van Ogier en tot op 6.6 sec van Suninen genaderd is. Thierry Neuville (Hyundai i20 Coupe WRC) ging deze ochtend opnieuw van start. De Belg pakte het tactisch aan, nam bewust straftijd waardoor hij een betere startpositie kreeg om zo teamgenoot Tänak proberen te helpen. Straks worden dezelfde drie ritten als in de voormiddag gereden, aangevuld met enkele kortere showetappes. Dan kennen we meteen de eindwinnaar, de ritten van morgen worden geschrapt wegens het coronavirus.