REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Lewis Hamilton (Mercedes) zet beste tijd neer in tweede oefenrit in Portugal

Formule 1Lewis Hamilton (Mercedes) toonde zich vrijdagnamiddag de beste in de tweede oefenritten voor de Grote Prijs van Portugal, de derde manche in het wereldkampioenschap Formule 1.

0 reacties

 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 2. Na de strafste F1-ontknoping ooit: regels rond safety car nu toch veranderd
  Formule 1
  15

  Na de strafste F1-ontknoping ooit: regels rond safety car nu toch veranderd

  De nu al meer dan beruchte GP van Abu Dhabi uit december 2021 krijgt nog een staartje. Na onderzoek naar de merkwaardige ontknoping heeft autosportfederatie FIA besloten om de regels rond de safety car aan te passen. Niet ‘any car’ maar ‘all cars’ die op een ronde achterstand rijden, moeten de safety car inhalen voordat de race weer hervat wordt. Lewis Hamilton lacht ongetwijfeld eens groen.
 3. Met Amaury Cordeel zit voor het eerst in zeven jaar weer een Belg in de wachtkamer van de Formule 1
  Autosport
  3

  Met Amaury Cordeel zit voor het eerst in zeven jaar weer een Belg in de wachtkamer van de Formule 1

  Voor het eerst sinds 2015 en de titel van Stoffel Vandoorne is ons land weer vertegenwoordigd in de de wachtkamer van de F1. De naam van Amaury Cordeel komt misschien als een verrassing, maar de 19-jarige Waaslander heeft al een stevig parcours in de autosport afgelegd en beschikt ook, niet onbelangrijk in de autosport, over een stevige financiële achtergrond. Cordeel werkte eind 2021 goede testen af in Abu Dhabi en overtuigde zo het succesvolle Nederlandse team Van Amersfoort Racing.