AFP
Volledig scherm
© AFP

Leclerc verovert pole in Monaco, maar crasht met Ferrari

Formule 1Charles Leclerc heeft in het eigen Monte-Carlo de poleposition voor de Grote Prijs van Monaco veroverd. Toch is het weinig waarschijnlijk dat de 23-jarige Monegask zondag vanop de eerste plaats aan de vijfde manche in het wereldkampioenschap Formule 1 zal kunnen beginnen. Nadat hij het snelste rondje gereden had, crashte hij met zijn Ferrari in de vangrails.

11 reacties

 • Lucien Mertens

  1 jaar geleden
  Hoe dan ook gaan de prestaties van Ferrari de goeie kant op, spijtig van de crash maar een beetje concurrentie erbij voor Mercedes kan geen kwaad. Hopelijk wordt Leclerc niet achteruit gezet want dan kennen we de winnaar ook nu al.
 • Alain Luppens

  1 jaar geleden
  Het saaiste circuit op de kalender... waarom autorace houden als je toch niet kan inhalen...
 • Frans Van Hoyweghen

  1 jaar geleden
  Max Verstappen heeft daar enkele jaren terug hetzelfde gedaan tijdens de wetstrijd.
 • rudiger cloots

  1 jaar geleden
  Adriano Summa inderdaad een waarheid als een koe.daarom dat Hamilton en al 3 maal gewonnen heeft.
 • Kris Bosman

  1 jaar geleden
  Oke goeie f1 rijder maar wat hij nu deed is er een beetje over. Ik ga nog beleefd blijven nu wat ik ga zeggen. Hij had op dat moment de pole. En iedereen weet dat je in monaco moeilijk kan paseren. Dus wa denkt ferrari we hebben de pole en rij maar even op de limiet.
 1. “Ik snap dat ze mij eerst een pipo vonden”: Koen Wauters en Tom Boonen dit weekend tegenover elkaar in Zolder
  PREMIUM
  Autosport
  3

  “Ik snap dat ze mij eerst een pipo vonden”: Koen Wauters en Tom Boonen dit weekend tegenover elkaar in Zolder

  Een zanger en een ex-coureur, maar autoracen is hun lang leven. Dit weekend staan ze tegenover mekaar in de Porsche Carrera Cup in Zolder. Koen Wauters (54) en Tom Boonen (41) over hun passie: knallen aan 270 kilometer per uur en toch moeten vechten om niet in slaap te vallen. “Met elk kind rijd je een seconde trager, hadden ze mij gezegd. Wel, ik heb nog nooit zo rap gereden als na de geboorte van mijn dochter.”
 1. Recordaantal gezinnen op zoek naar goedkoper energietarief: al 1,7 miljoen vergelijkingen in eerste jaarhelft
  Mijnenergie.be

  Recordaan­tal gezinnen op zoek naar goedkoper energieta­rief: al 1,7 miljoen vergelij­kin­gen in eerste jaarhelft

  Mijnenergie.be tekent een nieuw record op: de vergelijkingssite kreeg dit jaar al maar liefst 1,7 miljoen energievergelijkingen te verwerken. Dit ongeziene aantal onderstreept dat de consument in tijden van piekende energieprijzen het heft in eigen handen neemt en actief uitzoekt welke energieleverancier de goedkoopste tarieven aanbiedt. Kristof De Paepe, energie-expert bij Mijnenergie.be, geeft toelichting.