AFP
Volledig scherm
© AFP

Humeurige kampioen, miljardairszoons met papa’s zakgeld en ‘Mad Max’ die er vól voor gaat: onze F1-watcher overschouwt de troepen voor 2021

Formule 1Zondag is het zover. Dan trekt het Formule 1-circus zich op gang in Bahrein. Stuift Lewis Hamilton dit seizoen naar een achtste wereldtitel? Of zorgt Max Verstappen na de veelbelovende wintertests voor de verrassing? Onze F1-watcher neemt voor u alle teams en hun piloten onder de loep.

2 reacties

 • Freddie Lamers

  4 weken geleden
  Qua salaris zit Verstappen bij de grootverdieners. Heeft Hamilton op 5 miljoen bijna ingehaald. Nu nog die Mercedes voor blijven in de races. Succes Max!
 • Dave Janssens

  4 weken geleden
  Het was dan misschien wel van moeten bij Haas omwille het aanboren van nieuwe sponsors met zo de eigen eisen, maar ik ben blij dat ze daar eindelijk de ballen toonden voor andere piloten gekozen hebben. Veel van wat er met dat team verkeerd ging had zijn oorzaak bij individuele fouten van Magnussen en nog meer Grosjean. Die gasten werden daar ondanks haast deel van het meubilair en voelden zich wat mij betreft net iets te comfortabel.
 1. Dirk De Wolf in HLN Sportcast over Gilbert: “Philippe zou beter stoppen dan nog anderhalf jaar te sukkelen”
  Play
  HLN Sportcast

  Dirk De Wolf in HLN Sportcast over Gilbert: “Philippe zou beter stoppen dan nog anderhalf jaar te sukkelen”

  19 april
 2. Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"
  Play
  Premier League

  Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"