Pool via REUTERS
Volledig scherm
© Pool via REUTERS

Hamilton richt zich na zevende wereldtitel tot alle kinderen: "Durf te dromen"

Formule 1Op gepaste wijze greep Lewis Hamilton zijn historische zevende wereldtitel. Met een masterclass in het natte Turkije, waar hij eens absoluut niet de snelste auto had. “Materiaal is belangrijk in deze sport, maar het gaat er ook om wat je er vervolgens mee doet.”

6 reacties

 • Bert De Bruin

  7 maanden geleden
  Een goed coureur maar begint zich steeds kinderachtiger te gedragen. De grootste fan van Lewis Hamilton is Lewis Hamilton zelf.
 • Eddy De Splenter

  7 maanden geleden
  Komt nog niet tot enkels van de grote kampioenen in de f 1 ik zou hem wel eens willen zien rijden in bv alfa . En hij heeft ook alles in zijn schoot gekregen . Moet maar eens  google en uitzoeken hoe (arm hij was) 
 • Marc Van Buynder

  7 maanden geleden
  Betere rijders zijn er misschien maar ZEVEN wereldtitels die krijg je niet die verdien je.Hamilton is een groot en verdiend kampioen.Max moet nog wat bijleren en rustig blijven, zijn agressief rijgedrag was de grote vijand deze race.
 • peter van raemdonck

  7 maanden geleden
  Vandaag had Verstappen de beste auto, maar Hamilton toonde geduld, maturiteit en de beste stuurmanskunst!  Een VERDIEND Kampioen. 
 • Anthony Peeters

  7 maanden geleden
  Voor mij is hamilton zeker niet de beste ooit! Schumacher had nog concurrentie! Mercedes is zoveel beter dan al de rest dat zelfs Romain ermee kampioen zou kunnen worden! Als ze iedereen dezelfde auto geven dan zou de rangschikking op zijn kop staan. Deze rijders zijn in mijn ogen beter dan hamilton vandaag: Max Russel sainz Kimi riccardo Vettel hulkenberg