Frank Williams met Alain Prost.
Volledig scherm
PREMIUM
Frank Williams met Alain Prost. © Reuters

Formule 1-icoon Sir Frank Williams bewees dat een mens veel ellende kan verdragen: “Mensen in deze sport zijn gemaakt van sterk materiaal”

F1Hoeveel ellende kan een mens verdragen? Heel veel, bewees Sir Frank Williams. Het leven van de Britse Formule 1-legende, die zondagochtend op 79-jarige leeftijd overleed, was een lange race langs successen én het noodlot.

1 reactie

 • Karl Lintel

  2 maanden geleden
  En zeggen dat Williams Grand Prix Engineering van start ging in 1977 met onze Patrick Neve en Gueuze Belle-Vue.
 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 2. Onze F1-watcher legt uit waarom dit slechts het begin is voor de tot wasdom gekomen Verstappen: “Max profileerde zich als de nieuwe baas in het peloton”
  PREMIUM
  Formule 1
  37

  Onze F1-wat­cher legt uit waarom dit slechts het begin is voor de tot wasdom gekomen Verstappen: “Max profileer­de zich als de nieuwe baas in het peloton”

  Nog altijd even snel op die piste van asfalt. Maar nu ook véél sterker in die smallere piste van zowat vijftien centimeter breed: de afstand tussen linker- en rechteroor. Onze Formule 1-watcher ziet dat er is een nieuwe Max Verstappen is opgestaan. Het jongetje is volwassen geworden. “In 2018 vreesden omstaanders dat Max zijn collega na een race een hengst zou verkopen. Die scherpe kantjes zijn er niet meer. Max heeft ze zelf weg gevijld.” En is klaar voor meer. Veel meer...
 1. Boze Wolff en Mercedes gaan niet naar FIA-gala maar zien wel af van beroep, Verstappen is definitief wereldkampioen: “Wilden titel niet winnen in de rechtbank”
  Play
  Formule 1
  82

  Boze Wolff en Mercedes gaan niet naar FIA-gala maar zien wel af van beroep, Verstappen is definitief wereldkam­pi­oen: “Wilden titel niet winnen in de rechtbank”

  Max Verstappen hoeft niet meer te vrezen dat zijn wereldtitel in de rechtbank in gevaar komt. Het Formule 1-team van Mercedes heeft besloten af te zien van een beroepszaak en feliciteert de Nederlander en Red Bull. Mercedes richt wel samen met de FIA een commissie op die de F1-regels moet verduidelijken. Ook ploegbaas Toto Wolff - die net als Hamilton niet naar het FIA-gala trekt - reageerde kort op de kwestie: “Noch Lewis, noch wij willen die titel winnen in de rechtbank.”