Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

F1-debacle in Azerbeidzjan: Max baalt, Lewis faalt

Formule 1Stratengevecht, thriller, brokkenkoers en loterij: Baku was het allemaal. En de winnaar? Max, na al die ronden aan de leiding? Niet dus. Genekt door een foute band. Lewis dan, met die gulden kans die hij op de valreep kreeg? Ook niet. In de fout als een beginner. Sergio Perez dan maar. Verdiend. Maar vooral: belangrijk voor de rest van het seizoen.

3 reacties

 • Erwin Van Roy

  2 weken geleden
  Raf wel raar dat hij de voorgaande 15 ronden niets gebeurde er zijn tussen de crash Stroll en Verstappen 15 ronden dus dat wil zeggen dat op die tijd daar 270 auto voorbij zijn gereden en jij gaat nu beweren dat net na 15 ronden max over dat ene stukje is gereden en zijn band zo lek reed. gewoon te veel gevraagd van zijn banden wou naast de overwinning ook de snelste ronde tijd en vroeg dus ronde na ronde het uiterste van zijn band en dat veroorzaakte de klapband.
 • Glorieux Marieke

  2 weken geleden
  Dat is het gevolg van een bandenwissel uit te sparen.
 • raf peeters

  2 weken geleden
  Waarschijnlijkheid (als je de beelden in betracht neemt) is band lek gereden op een stuk dat nog weg lag ongeval vorige klapband Stroll, zoniet kan men stellen dat de banden niet doen wat Pirelli beweerd(hadden we al eens).De banden (witte) zouden 40 ronden stand houden ,noch Stroll,noch Verstappen hadden amper de 30 gepasseerd en zou wel eens kunnen dat constructiefout aan de basis ligt maar dat gaat Pirelli nimmer of nooit toegeven (ook dat hadden we al eens)want imago is belangrijker.