AP
Volledig scherm
PREMIUM
© AP

Eindelijk het jaar van Verstappen? Nu of nooit voor Nederlands Red Bull-uithangbord

Formule 1Red Bull was in de wintertests beter dan Mercedes. Een algemene indruk die zich liet bevestigen in de eerste trainingen voor de seizoensopener. Maar of dat volstaat om hem eindelijk aan die eerste wereldtitel te helpen? 2021 wordt cruciaal voor de Belgische Nederlander én voor Red Bull: lukt het alweer niet, dan rijdt Max Verstappen volgend seizoen voor... Mercedes.

13 reacties

 • Zulma De Saeger

  1 jaar geleden
  hij wordt het
 • Harde Realiteit

  1 jaar geleden
  @Freddy Van Der Cruyssen, dat is dus 1-0 voor Max al, die won wel zijn eerste race in een top auto, niet bijna
 • Georges Peleman

  1 jaar geleden
  Max is 100% Belg met een Nederlandse vader en Nederlandse licentie. Zijn moeder is Belgische en hij is geboren in Hasselt. Geboorte plaats is land van herkomst.
 • Ronald De Smet

  1 jaar geleden
  Waarom nu of nooit ? Stopt Max misschien met racen...
 • Jan Jansen

  1 jaar geleden
  Max is zonder twijfel de beste rijder in de F1! Daarom wil Mercedes hem ook zo graag hebben!
 1. Mazepin, die in alle talen zwijgt over Russische invasie, over F1-exit: “Droom waar ik 18 jaar aan gewerkt heb, is voorbij”
  Formule 1
  38

  Mazepin, die in alle talen zwijgt over Russische invasie, over F1-exit: “Droom waar ik 18 jaar aan gewerkt heb, is voorbij”

  Nikita Mazepin (23) heeft voor het eerst uitgebreid gesproken over zijn ontslag bij de Formule 1-renstal Haas. Mazepin zei “onvoldoende steun gekregen te hebben” en weigerde een standpunt in te nemen over de Russische invasie in Oekraïne. Intussen eist de aan de kant gezette titelsponsor Uralkali, het bedrijf waarvan vader Dmitri Mazepin hoofdaandeelhouder is, het volledige bedrag voor 2022 terug.
 1. Na de strafste F1-ontknoping ooit: regels rond safety car nu toch veranderd
  Formule 1
  15

  Na de strafste F1-ontknoping ooit: regels rond safety car nu toch veranderd

  De nu al meer dan beruchte GP van Abu Dhabi uit december 2021 krijgt nog een staartje. Na onderzoek naar de merkwaardige ontknoping heeft autosportfederatie FIA besloten om de regels rond de safety car aan te passen. Niet ‘any car’ maar ‘all cars’ die op een ronde achterstand rijden, moeten de safety car inhalen voordat de race weer hervat wordt. Lewis Hamilton lacht ongetwijfeld eens groen.