AFP
Volledig scherm
© AFP

Britse MotoGP-coureur loopt enkelbreuk op bij zware val

0 reacties

 1. LIVESTREAM. Kijk hier rechtstreeks naar de tweede manche van Porsche Carrera Cup in Zolder, met Tom Boonen en Koen Wauters
  Auto- en motorsport

  LIVESTREAM. Kijk hier recht­streeks naar de tweede manche van Porsche Carrera Cup in Zolder, met Tom Boonen en Koen Wauters

  Vandaag staat op het circuit van Zolder de tweede manche van de Porsche Carrera Cup op het programma. De opvallendste namen aan de start zijn ongetwijfeld Clouseau-zanger Koen Wauters en Tom Boonen, die zich na zijn carrière als wielrenner tegenwoordig vol op de autosport gooit. Op deze pagina kan u de twee races op zaterdag (17u15) en zondag (11u45) LIVE bekijken.
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 3. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.