Joël Smets.
Volledig scherm
PREMIUM
Joël Smets. © Joel Hoylaerts / Photo News

ANNO 2021. Joël Smets (52): “Iedereen goedendag zeggen kost niks”

Elke dag gaat ‘Het Laatste Nieuws’ op zoek naar hoe het leven van een Belg die ooit in de schijnwerpers stond er anno 2021 uitziet. Vandaag: Joël Smets (52), vijfvoudig wereldkampioen motorcross en sportief manager bij KTM. Hij woont in Dessel.

9 reacties

 • Alan Janssen

  2 weken geleden
  Een super fijne dag iedereen
 • Elise Van Damme

  2 weken geleden
  Eens een goeiedag of knikje terug krijgen! Bij velen is dat blijkbaar de moeilijkste dagtaak om op te brengen in verzuurd Vlaanderen. Want dat is behoorlijk intensief om eens iets terug te zeggen. Ik merk het ook dagelijks in mijn omgeving en in de maatschappij.
 • nico de visser

  2 weken geleden
  Hij moet mij niet vertellen wie ik een goedendag moet zeggen. Probeer maar is een goeiedag te zeggen in de getto's van het kiel of in Borgerhout. Ge ga nogal een pak rammel krijgen. Hou u deur open en alles van waarde word gestolen. U hebt mij niets te vertellen. Ik vertrouw niemand. En heb er ook niets tegen te zeggen.
 • Frank De Rycke

  2 weken geleden
  Ga maar eens wandelen bij onze buren aan onze landsgrenzen en zie hoe hier in België de mensen verzuurd zijn , je zou nogal opkijken . Ik geef tot 3 maal toe om een goede dag te zeggen , maar geen 4de keer ... het ligt hem gewoon aan de opvoeding !!
 • Dirk De Buyst

  2 weken geleden
  Inderdaad. En je moet eens een deur openhouden voor iemand...
 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"
  Play

  Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"

 2. Herbeleef hoe Evenepoel seconde terug wint en Sagan ploegwerk afrondt
  Play

  Herbeleef hoe Evenepoel seconde terug wint en Sagan ploegwerk afrondt