1. Iedereen kan een Max Verstappen zijn in nieuwe Formule 1-videogame
  gamepreview

  Iedereen kan een Max Verstappen zijn in nieuwe Formule 1-videogame

  De nieuwste editie van de jaarlijkse F1-videogame is de eerste die optimaal gebruikmaakt van de hardware in de nieuwe consoles, en de eerste waarin je in VR kunt racen. Maar de ware vernieuwing zit hem wellicht in de door ‘adaptieve AI’ gedreven moeilijkheidsgraad, die een ervaring op maat van iedere speler wil leveren. Met andere woorden: iedereen kan in ‘F1 2022' een Max Verstappen zijn in het diepst van zijn gedachten.
 1. Bizarre aanrijding met z'n landgenoot Latifi levert Stroll gridstraf op
  Play
  Formule 1
  2

  Bizarre aanrijding met z'n landgenoot Latifi levert Stroll gridstraf op

  De kwalificaties van de GP Formule 1 van Australië waren spannend, maar ook incidentrijk. Eerst was er een bizarre aanrijding tussen Lance Stroll en Nicholas Latifi en in het slot van de kwali’s belandde een sterke Fernando Alonso nog in de muur. Intussen werd bekend dat Stroll, die sowieso achteraan start, een gridstraf van drie plekken heeft gekregen en ook Alex Albon en Sergio Pérez moeten mogelijk nog vrezen voor hun startpositie in Melbourne.
 2. GETEST: Yamaha MT-10. "Qua prijs/rijplezier scoort deze hooliganbike torenhoog”

  GETEST: Yamaha MT-10. "Qua prijs/rijplezier scoort deze hooliganbi­ke torenhoog”

  In de categorie van de hypernakedbikes is veel niet genoeg. Dat bewijst Yamaha met zijn tweede generatie MT-10, oftewel de topklasse straatmotor op basis van pure racetechnologie. Of deze hooliganbike met 167pk voor 212 rijklare kilo’s nog te temmen valt? Onze motorexpert Arno Jaspers zocht het in primeur uit in de buurt van Valencia: “Dit ding smeekt om de verkeersregeltjes te buigen, al is de concurrentie natuurlijk niet min.”
 1. Nog een paar uur voor de deadline verstrijkt: neem deel aan de Gouden Formule 1 en win talloze prijzen
  Gouden Formule 1

  Nog een paar uur voor de deadline verstrijkt: neem deel aan de Gouden Formule 1 en win talloze prijzen

  De Gouden Klassiekers, de Gouden Cross, de Gouden Giro, de Gouden Tour én de Gouden Vuelta zagen reeds het levenslicht. Nu lanceert ‘Het Laatste Nieuws’ met de Gouden Formule 1 een gloednieuw spel. Hou je van autosport? En ben je ervan overtuigd dat jij het beste raceteam kan samenstellen? Schrijf je dan voor 16 uur in en maak kans op de hoofdprijs van 5.000 euro.
 2. Na de strafste F1-ontknoping ooit: regels rond safety car nu toch veranderd
  Formule 1
  15

  Na de strafste F1-ontknoping ooit: regels rond safety car nu toch veranderd

  De nu al meer dan beruchte GP van Abu Dhabi uit december 2021 krijgt nog een staartje. Na onderzoek naar de merkwaardige ontknoping heeft autosportfederatie FIA besloten om de regels rond de safety car aan te passen. Niet ‘any car’ maar ‘all cars’ die op een ronde achterstand rijden, moeten de safety car inhalen voordat de race weer hervat wordt. Lewis Hamilton lacht ongetwijfeld eens groen.
 1. Mazepin, die in alle talen zwijgt over Russische invasie, over F1-exit: “Droom waar ik 18 jaar aan gewerkt heb, is voorbij”
  Formule 1
  38

  Mazepin, die in alle talen zwijgt over Russische invasie, over F1-exit: “Droom waar ik 18 jaar aan gewerkt heb, is voorbij”

  Nikita Mazepin (23) heeft voor het eerst uitgebreid gesproken over zijn ontslag bij de Formule 1-renstal Haas. Mazepin zei “onvoldoende steun gekregen te hebben” en weigerde een standpunt in te nemen over de Russische invasie in Oekraïne. Intussen eist de aan de kant gezette titelsponsor Uralkali, het bedrijf waarvan vader Dmitri Mazepin hoofdaandeelhouder is, het volledige bedrag voor 2022 terug.
 2. Toto Wolff haalt in F1-docu nog eens uit: “Teammanager Red Bull heeft wedstrijdleider Masi gemanipuleerd”
  Formule 1
  22

  Toto Wolff haalt in F1-docu nog eens uit: “Teammana­ger Red Bull heeft wedstrijd­lei­der Masi gemanipu­leerd”

  Nog maar eens een uithaal. En allesbehalve zeker dat het zijn laatste is. Toto Wolff is bijna drie maanden na de WK-ontknoping nog steeds niet over de ontgoocheling heen. Ditmaal richt hij zijn pijlen op Jonathan Wheatley, de teammanager van Red Bull. Die zou er het voorbije seizoen een ‘bromance’ op nagehouden hebben met de onlangs ontslagen wedstrijdleider Michael Masi. Daarnaast toont Wolff toch ook medelijden voor Verstappen.