1. De nieuwe Rolls-Royce Ghost: ‘instapmodel’ vol vorstelijk comfort met sterrenhemel in het plafond (en nu ook minder misselijkmakend stil)

  De nieuwe Rolls-Roy­ce Ghost: ‘instapmo­del’ vol vorstelijk comfort met sterrenhe­mel in het plafond (en nu ook minder misselijk­ma­kend stil)

  Geen enkel model van Rolls-Royce was in de inmiddels 116-jarige geschiedenis van het Britse merk succesvoller dan de Ghost. En toch is het kostbare ‘instapmodel’ nu vervangen, door een nieuwe Ghost. Alles werd anders, behalve de paraplu in de deur en de Spirit of Ecstasy, zoals de sierlijke mascotte van Rolls-Royce heet die al sinds 1911 de enorme radiateur siert.
 1. Racen op zee: Conor McGregor koopt
Lamborghini-superjacht met een kostprijs van 3 miljoen euro

  Racen op zee: Conor McGregor koopt Lamborghini-superjacht met een kostprijs van 3 miljoen euro

  Conor McGregor kan binnenkort racen op het water. De Ierse voormalig MMA-vechter is één van de 63 trotse eigenaars van de ‘Tecnomar for Lamborghini 63’, een soort supersportwagen voor op zee. De 19 meter lange speedboot kost om en bij de 3 miljoen euro en heeft twee V12-motoren die samen 4000 pk sterk zijn. Het ontwerp van de boot is geïnspireerd op de Lamborghini Sian FKP 37, de eerste hybride straatauto van Lamborghini.
 1. Is een kilometerverzekering voor jou financieel voordelig? Wij rekenen uit of een kilometerpolis écht gunstiger is
  PREMIUM

  Is een kilometer­ver­ze­ke­ring voor jou financieel voordelig? Wij rekenen uit of een kilometer­po­lis écht gunstiger is

  Op zoek naar een nieuwe wagen, maar ook van plan de komende tijd vaker te telewerken? Misschien is een kilometerverzekering dan een betere optie, zeker nu de helft van de Belgen de wagen (veel) minder gebruikt. Wij rekenen uit of een kilometerpolis écht financieel voordelig is voor bezitters van een stadsauto, een middenklasser of een premiewagen, en zoeken uit welke kortingen de verzekeraars aanbieden.