De boodschap is mogelijk slecht nieuws voor Novak Djokovic. De Servische nummer 1 van de wereld wil voorlopig niet bevestigen of hij gevaccineerd is. Hij vindt dat een privézaak.
Volledig scherm
De boodschap is mogelijk slecht nieuws voor Novak Djokovic. De Servische nummer 1 van de wereld wil voorlopig niet bevestigen of hij gevaccineerd is. Hij vindt dat een privézaak. © AP

Tennissers zullen gevaccineerd moeten zijn om te kunnen deelnemen aan de Australian Open, bevestigt bevoegde minister

Australian OpenTennissers die begin volgend jaar willen deelnemen aan de Australian Open zullen gevaccineerd moeten zijn tegen het coronavirus. Anders krijgen ze geen visum om Australië binnen te komen. Dat heeft de Australische minister van Immigratie woensdag benadrukt.

2 reacties

 • Eric De Baeremaeker

  1 maand geleden
  Het is toch de normaalste zaak van de wereld . Bij ons in Europa is het een lachtertje van jewelste en waarom eigenlijk ? In de zorgsector is het ook zo , waarom zolang wachten op verplichting ?
 • Madeleine Blommaert

  1 maand geleden
  Overal verplicht maken pas dan krijgen we eindelijk ons vrijheid terug
 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.