REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Organisatie Australian Open laat vanaf morgen 7.477 toeschouwers per sessie toe

Australian OpenVanaf morgen is opnieuw publiek welkom in de tribunes van de Australian Open. De organisatie bevestigde dat per sessie (overdag en ‘s avonds) 7.477 mensen worden toegelaten. Dat is zowat de helft van de capaciteit van de Rod Laver Arena, waar de belangrijkste matchen worden gespeeld.

0 reacties

 1. Medvedev komt er goed vanaf met boete van 10.750 euro nadat hij umpire zwaar beledigde: “Are you stupid? You are a small cat!”
  Play
  Australian Open
  6

  Medvedev komt er goed vanaf met boete van 10.750 euro nadat hij umpire zwaar beledigde: “Are you stupid? You are a small cat!”

  Tot drie keer toe uitgejouwd door het publiek. Een ijskoud handje van Tsitsipas (ATP 4), een van zijn gezworen vijanden, nadat hij de umpire verrot schold omdat hij vond dat de Griek te veel gecoacht werd door zijn vader vanuit de tribunes. Het kwam de Rus een dag later op een boete van 12.000 dollar (10.750 euro) te staan, ondanks zijn excuses na de match. Hij zei dat het gebabbel van Stefanos Tsitsipas hem geërgerd had. Ook Tsitsipas kreeg overigens een boete van 5.000 dollar (4.500 euro) voor “inbreuken op de gedragscode”.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.