AP
Volledig scherm
© AP

Onze man in Melbourne ziet doorgewinterde journalisten de zaal uit strompelen bij persbabbel Andy Murray: “Ik kan tennissen met beperkingen. Maar pijn is er te veel aan”

TennisLeed en geluk liggen in de tenniswereld vaak maar enkele centimeters van elkaar verwijderd. Ook vandaag in Melbourne waar Andy Murray een rauwe en emotionele persconferentie gaf over hoe zijn heup er voor zorgde dat zijn carrière achter de rug is, terwijl twee meter verder Ysaline Bonaventure stralend kwam binnengewandeld met een eerste kwalificatie voor een grandslamhoofdtornooi in de achterzak.

21 reacties

 • Karel Van Beeck

  2 jaar geleden
  Heb nooit fan geweest van Murray maar dit is spijtig voor hem. Respect man!
 • Marlies Schoefs

  2 jaar geleden
  komt goed
 • Sharon Vandewaetere

  2 jaar geleden
  Ik ben nooit een grote fan geweest van Murray maar dit vind ik heel jammer voor hem. Zo je carrière moeten beëindigen is niet leuk. Ik ben ervan overtuigd dat hij een nieuwe uitdaging zal vinden binnen de tennissport, eventueel coach.
 • Wouter Van de Walle

  2 jaar geleden
  En zelfs hier moeten er zijn die hun verzuurde gal komen spuwen.. Dit is extreem dramatisch voor een topsporter die zijn hele leven alles heeft gegeven voor de sport en ook veel opoffering heeft gemaakt om het te maken. Dusja sommige mensen hebben het slechter maar dit is ook een drama..
 • Jos Daniels

  2 jaar geleden
  Ja, inderdaad, hier past een minuut stilte. Jongens toch.