Rafael Nadal in Melbourne.
Volledig scherm
Rafael Nadal in Melbourne. © Twitter

Nadal is aangekomen in Melbourne en kan deelnemen aan Australian Open

Australian OpenRafael Nadal zal aantreden op de Australian Open (17-30 januari). De 35-jarige Spanjaard hielp de twijfels de wereld uit door op Twitter een foto van zichzelf in de Rod Laver Arena te delen. “Vertel het aan niemand... Hier ben ik”, tweette de 20-voudige grandslamwinnaar. “Welkom terug, Rafael Nadal”, postte de organisatie van de Australian Open.

0 reacties

 1. AUSTRALIAN OPEN. Nadal schenkt zichzelf kans op historische grandslamtitel - Sofia Costoulas naar finale bij junioren: “Ik sta te popelen om die finale te spelen”
  Play
  Australian Open
  9

  AUSTRALIAN OPEN. Nadal schenkt zichzelf kans op histori­sche grandslam­ti­tel - Sofia Costoulas naar finale bij junioren: “Ik sta te popelen om die finale te spelen”

  Tot drie keer toe uitgejouwd door het publiek. Een ijskoud handje van Tsitsipas (ATP 4), een van zijn gezworen vijanden, nadat hij de umpire verrot schold omdat hij vond dat de Griek te veel gecoached werd door zijn vader vanuit de tribunes. Medvedev (ATP 2) versus een Nadal op recordjacht: zelden moet een finale van een grandslam een zo uitgesproken favoriet bij de tennisfans kennen. De schurk (25) tegen de tien jaar oudere held, zondag om 9u30 Belgische tijd. Lees hier alles over de halve finale tussen Medvedev en Tsitsipas.