Greet Minnen.
Volledig scherm
Greet Minnen. © Photo News

Minnen en Coppejans bereiken hoofdtabel Australian Open, ook ‘lucky loser’ Bonaventure heeft plaatsje beet

TennisGreet Minnen (WTA 110) en Kimmer Coppejans (ATP 175) hebben zich geplaatst voor de hoofdtabel van de Australian Open. In de derde en laatste kwalificatieronde versloeg Minnen in Dubai de Amerikaanse Varvara Lepchenko (WTA 181) in drie sets. Coppejans was in Doha dan weer de betere van de Bosniër Damir Dzumhur (ATP 118), het zevende reekshoofd. 

0 reacties

 1. Gitzwarte dagen voor Sloane Stephens: kort nadat ze haar oma en tante verloor, moet ze nu ook afscheid nemen van haar opa
  Australian Open

  Gitzwarte dagen voor Sloane Stephens: kort nadat ze haar oma en tante verloor, moet ze nu ook afscheid nemen van haar opa

  ‘t Zijn gitzwarte dagen voor Sloane Stephens. Kort nadat het nummer 40 van de WTA-ranglijst haar oma en haar tante verloor aan de gevolgen van het coronavirus, moet ze nu ook afscheid nemen van haar opa. “Hij is nu weer bij de liefde van z’n leven”, klonk het bij de 27-jarige Amerikaanse, die momenteel in strikte quarantaine zit in Melbourne.
 2. Zeven Belgen starten vanaf zondag met Australian Open-kwalificaties, primeur voor Lara Salden
  Australian Open

  Zeven Belgen starten vanaf zondag met Australian Open-kwalifica­ties, primeur voor Lara Salden

  Komende zondag starten de kwalificaties voor de Australian Open, die wegens de coronacrisis in Doha (mannen) en Dubai (vrouwen) plaatsvinden. Bij de vrouwen doen Greet Minnen (WTA 110), Ysaline Bonaventure (WTA 122), Marie Benoit (WTA 237) en Lara Salden (WTA 246) een gooi naar een plek op de hoofdtabel. Kimmer Coppejans (ATP 175), Ruben Bemelmans (ATP 225) en Arthur De Greef (ATP 338) wagen hun kans bij de mannen.
 1. VIDEO. Eén van de allergrootsten ooit: de hoogtepunten uit carrière van Kobe Bryant
  Play
  NBA

  VIDEO. Eén van de allergroot­sten ooit: de hoogtepun­ten uit carrière van Kobe Bryant

  10:55
 2. Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"
  Play
  Veldrijden

  Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"