EPA
Volledig scherm
© EPA

Gaat Djokovic naar de Australian Open? “We verwachten nog altijd dat hij gaat komen”

Australian OpenNegenvoudig titelhouder Novak Djokovic weet niet of hij over twee maanden meedoet aan de Australian Open. In Melbourne zijn enkel gevaccineerde spelers welkom en de Servische nummer een is dat niet. “Hopelijk maken ze voor hem een uitzondering”, pleitte Alexander Zverev voor zijn maatje.

2 reacties

 • Suzanne Govaerts

  2 weken geleden
  Zeker geen uitzondering maken, ook niet voor nr 1. Regels bestaan voor iedereen
 • Petrus Dijkzeul

  2 weken geleden
  Djokovic neemt een verstandig besluit als hij niet zou gaan, eigenlijk zou er geen tennisspeler naar het Australisch Open tournament moeten gaan dit om de tirannie van 'Premier' Daniel Andrews te doen gaan stoppen.
 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.