Kirsten Flipkens.
Volledig scherm
Kirsten Flipkens. © AFP

Flipkens verliest in twee sets van Venus Williams, ook Bonaventure en Minnen meteen huiswaarts

Australian OpenKirsten Flipkens (WTA-90) is er in Melbourne niet in geslaagd zich te plaatsen voor de tweede ronde van het Australian Open. In de Margaret Court Arena moest de 35-jarige Kempense na 1 uur en 32 minuten met 7-5 en 6-2 de duimen leggen voor de Amerikaanse veterane Venus Williams (WTA-81).

3 reacties

 • Martin Machiels

  2 jaar geleden
  Mertens een beetje ?
 • Patrick Vriends

  2 jaar geleden
  Mertens is de enige die regelmatig presteert Goffin en al de rest betekenen niets of niet veel en daar moeten we het mee doen .
 • James Williams

  2 jaar geleden
  Gelukkig voor hen hebben ze de premie voor 1e ronde verlies gevoelig opgetrokken want het zijn maar meelopers, inclusief Goffin dus. Enige die een beetje presteert is Mertens.
 1. IN BEELD. Chaos in Melbourne compleet: politie zet traangas in om aanhangers Djokovic terug te dringen
  Tennis
  6

  IN BEELD. Chaos in Melbourne compleet: politie zet traangas in om aanhangers Djokovic terug te dringen

  Het ziet er nog steeds naar uit dat Novak Djokovic ‘gewoon’ zal kunnen deelnemen aan de Australian Open, maar dat wil niet zeggen dat de rust in Melbourne helemaal terug is gekeerd. Vooral de hectische scènes van deze voormiddag, toen een zwarte Mercedes van Djokovic’ legale team het Melbourne Central Business District verliet, beroeren. Algemeen werd aangenomen dat Djokovic in die auto zat, maar zeker is dat niet eens. Daar gingen de aanwezige Servische fans alvast wel van uit. Zij omsingelden de wagen bijna een halfuur lang om hun steun aan Djokovic te betuigen (“Free Nole!”) en kregen het daarbij snel aan de stok met de politie. Die zette traangas in, wat tot erg rumoerige situaties leidde.