Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

De voormalige mentor en coach van Henin is terug. En hij verklaart zijn twijfel bij comeback Clijsters

Australian OpenZijn passage in Melbourne was van korte duur, maar zijn impact op het vrouwentennis kan binnenkort weer wat groter worden. Als begeleider van tienersensatie Amanda Anisimova (WTA 24) maakt Carlos Rodriguez, voormalig mentor en coach van Justine Henin, het WTA-circuit weer wat rijker.

 1. Wéér door het oog van de naald: Federer overleeft 7 (!) matchballen en speelt halve finale tegen Djokovic
  Australian Open

  Wéér door het oog van de naald: Federer overleeft 7 (!) matchbal­len en speelt halve finale tegen Djokovic

  Roger Federer (ATP 3) kan de Australian Open nog altijd voor de zevende keer winnen, al zag dat er lange tijd niet naar uit. De 38-jarige Zwitser moest in zijn kwartfinale tot het uiterste gaan en in de vierde set zelfs zeven matchballen wegwerken tegen de Amerikaan Tennys Sandgren, de nummer 100 van de wereldranglijst. In de vijfde set klaarde Federer dan zelf de klus. “Ik had eigenlijk al aan het skiën moeten zijn in Zwitserland.” In de halve finale speelt hij tegen Novak Djokovic die zich in drie sets ontdeed van Milos Raonic.
 2. Anderhalf jaar terug woog ze nog 120 kilogram, nu staat Jelena Dokic terug tussen de Legends op de Australian Open
  Australian Open

  Anderhalf jaar terug woog ze nog 120 kilogram, nu staat Jelena Dokic terug tussen de Legends op de Australian Open

  Ooit was ze nummer 4 op de WTA-ranking. Op haar zestiende haalde ze de kwartfinale op Wimbledon en een jaar later stond ze er zelfs in de halve finale. Jelena Dokic is ondertussen 37 en stopte in 2014 met proftennis. Na haar carrière ging het helemaal bergaf met de Australische. Ze woog op een bepaald moment 120 kilogram en durfde uit schaamte zelfs haar huis niet meer uit. Maar die moeilijke periode liet Dokic inmiddels achter zich. Deze week neemt ze, 53 kilo lichter, deel aan het legends-toernooi op de Australian Open.
 1. Hoogtepunten uit Juventus - FC Barcelona
  Play

  Hoogtepun­ten uit Juventus - FC Barcelona

 2. Hoogtepunten uit Man United - RB Leipzig Champions League

  Hoogtepun­ten uit Man United - RB Leipzig