AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

De quarantaine, de brief, de blessure... Niks kon Djokovic, koning van Melbourne Park, stoppen: “Dit was een rollercoaster”

Australian OpenNegen van zijn achttien grandslamtitels won Novak Djokovic op de Australian Open. Koning van Melbourne Park. Daar kon de onorthodoxe Daniil Medvedev (ATP 3) niets aan veranderen. “De liefdesrelatie met de Rod Laver Arena blijft duren”, glunderde Djokovic. 

0 reacties

  1. AUSTRALIAN OPEN. Medvedev redt matchbal en stoot na marathonpartij door naar halve finales - Mertens klopt Flipkens in Belgisch dubbelonderonsje
    Play
    Australian Open

    AUSTRALIAN OPEN. Medvedev redt matchbal en stoot na marathon­par­tij door naar halve finales - Mertens klopt Flipkens in Belgisch dubbelon­der­ons­je

    De Rus Daniil Medvedev (ATP 2) heeft zich als vierde en laatste speler gekwalificeerd voor de halve finales van de Australian Open. Hij moest daarvoor wel erg diep gaan tegen de Canadees Felix Auger-Aliassime (ATP 9). Het tweede reekshoofd haalde het in de Rod Laver Arena in Melbourne in vijf sets. Het werd 6-7 (4/7), 3-6, 7-6 (7/2), 7-5 en 6-4 na een wedstrijd die liefst vier uur en 42 minuten duurde. Op het einde van de vierde set redde Medvedev een matchbal.