BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Cornet op haar hoede voor Mertens, die bij winst top dertig induikt: "Ze lijkt alsmaar straffer te worden"

Australian OpenSerieuze tegenstand in ronde drie vannacht voor Elise Mertens. Alizé Cornet stond al ooit in de top 20 van de wereld en heeft naast het nodige theater op de baan ook nogal wat vechterskwaliteiten. 

2 reacties

 • roger van roy

  5 jaar geleden
  Heb zoveel genoten van haar vorige wedstrijd en de ongelofelijke come-back dat ik haar volgende wedstrijd zeker niet wil missen. Laat maar duren!! Misschien kan Jan even uitleggen welke formule hij gebruikt om te bepalen wie in de top 20 hoort , volgens mij totaal zinloos. Top 16 dat is de norm voor een beschermde loting op Slams.
 • Jan Wuyts

  5 jaar geleden
  Elise Mertens heeft nog veel groeipotentieel. Top 20 is zeker haalbaar. En als ze voorbij Alizé Cornet geraakt, en dat is zeker haalbaar, the sky is the limit in Melbourne?
 1. Een blessure en een vervelende “dronken” toeschouwer ten spijt: Djokovic naar derde ronde Australian Open
  Play
  Australian Open

  Een blessure en een vervelende “dronken” toeschou­wer ten spijt: Djokovic naar derde ronde Australian Open

  Novak Djokovic (ATP 5) heeft zich geplaatst voor de derde ronde van de Australian Open, het eerste grandslamtoernooi van het seizoen. De Serviër had last van een spierblessure én een vervelende toeschouwer, maar stoot in tegenstelling tot Rafael Nadal dus wel door. Ook Andy Murray plaatste zich voor de derde na een waanzinnige partij die tot 4u ‘s nachts lokale tijd duurde.