Vlaming in Australië over Djokovic-rel: “Iedereen gelijk voor de wet”

Australian OpenMag hij deelnemen of niet? Dat is dé vraag die heel Australië en veel tennisliefhebbers nu al dagen beroert. Novak Djokovic had zijn uitzondering voor de Australian Open beet, maar die werd na luid protest weer ingetrokken. De internationale nummer één van het mannentennis zit nu vast in een quarantainehotel en gaat in beroep tegen de beslissing. Maar hoe kijken de Australiërs zelf naar de hele heisa? En is het land nog steeds zo afgesloten van de buitenwereld? Heidi Van Gerwen woont in Adelaide, in het zuiden van Australië. Zij geeft ons een Australische kijk op de tennisrel en op de coronasituatie down under.  

6 reacties

 • ROELANDTS

  4 maanden geleden
  Gelukkig zijn niet alle landen zoals Belgie!!!
 • Rachid Azdoud

  4 maanden geleden
  Als hij Australië wil binnenkomen dan zij er regels , en die gelden voor iedereen
 • Philip Knaepen

  4 maanden geleden
  Terechte beslissing. Het is altijd wel iets met die streken_man.
 • Pim Pauwels

  4 maanden geleden
  Waar gaat dit eigenlijk over, is er dan nog twijfel of iemand eender wie zich dan niet aan regels moet houden. President, koning, top sporter, politieker, allemaal hebben ze dezelfde rechten en plichten als ons! Hij dus ook
 • gudrin quae

  4 maanden geleden
  Hou aub op met al dat gezever. Iedereen gelijk. Iedereen heeft her recht om vaccin te weigeren, MAAR, moet daarvan ook de consequenties ondergaan. Niet gevaccineerd? ... Blijf in je kot!! Gevaccineerd ... Blijf desondanks voorzichtig, hou afstand en draag mondmasker.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. AUSTRALIAN OPEN. Berrettini naar halve finale tegen Nadal na marathonpartij - Ook Barty bij laatste vier
  Play
  Australian Open

  AUSTRALIAN OPEN. Berrettini naar halve finale tegen Nadal na marathon­par­tij - Ook Barty bij laatste vier

  De Italiaan Matteo Berrettini (ATP 7) heeft zich ook geplaatst voor de halve finales op de Australian Open. Berrettini versloeg in de kwartfinales de Fransman Gael Monfils (ATP 20) in vijf sets: 6-4, 6-4, 3-6, 3-6 en 6-2. De partij duurde 3 uur en 52 minuten. De Italiaan geraakte in Melbourne nooit verder dan de vierde ronde. Vorig jaar schopte hij het tot de finale van Wimbledon, waarin Novak Djokovic te sterk was.