Zoon Joeri De Buck (links) is trots dat zijn vader een herdenkingsplek krijgt in Bassevelde. Ze gingen alvast planten.
Volledig scherm
Zoon Joeri De Buck (links) is trots dat zijn vader een herdenkingsplek krijgt in Bassevelde. Ze gingen alvast planten. © JSA

Vijf jaar na zijn dood krijgt José De Buck eigen herdenkingsplek: “Zijn verdienste is enorm”

BasseveldePlanten- en tuinexpert José De Buck overleed vijf jaar geleden, en wordt nu blijvend herdacht in de nieuwe ontmoetingstuin achter gemeenschapscentrum Bass’Cul in Bassevelde bij Assenede.

  1. Het Gent en Waasland van sportanker Stijn Vlaeminck, van authentieke kroegen tot varen op de Leie. “Ik zwerf de wereld rond, maar ik zou nergens anders willen wonen dan in Gent”
    PREMIUM
    Gent/Waasland

    Het Gent en Waasland van sportanker Stijn Vlaeminck, van authentie­ke kroegen tot varen op de Leie. “Ik zwerf de wereld rond, maar ik zou nergens anders willen wonen dan in Gent”

    Sportjournalist Stijn Vlaeminck groeide op in Lokeren en woont intussen al meer dan de helft van zijn leven in Gent. Waar kunnen we hem vinden als hij geen verslag uitbrengt van een wielerklassieker of de sport in het VTM Nieuws presenteert? Stijn deelt voor ons zijn favoriete horecazaken, fietsroutes, shopadressen en natuurplekjes.