In de Kraaigemstraat in Bassevelde organiseert Kristof Steyaert een Mega Speeldorp met een 20-tal springkastelen en hindernisbanen.
Volledig scherm
In de Kraaigemstraat in Bassevelde organiseert Kristof Steyaert een Mega Speeldorp met een 20-tal springkastelen en hindernisbanen. © Arne Blomme

Springkastelendorp Lukri-land komt terug: “Starten al in juni”

BasseveldeKinderen kunnen zich deze zomer vanaf juni opnieuw uitleven in springkastelendorp Lukri-jump in de Kraaigemstraat. Ook de bijhorende pop-up Bij Paul, waar ouders kunnen verpozen op het terras, zal er zijn. 

  1. RESTOTIP. Restaurant Oogst: “Piekfijn dineren met jong publiek”
    PREMIUM

    RESTOTIP. Restaurant Oogst: “Piekfijn dineren met jong publiek”

    Restaurant Oogst in Assenede was dit jaar voor het eerst genomineerd voor Jong Keukengeweld, een actie van Toerisme Vlaanderen en Horeca Vlaanderen waarbij jonge gastronomische chefs koken voor hun leeftijdsgenoten. Het team van Oogst is dan ook piepjong: chef Alec Vincke is 26, gastvrouw Axelle Moens 25, en sommelier Lisanne Vincent en sous-chef Maarten Verlot zijn beiden 23. Van onervarenheid was echter niets terug te vinden op het bord, want van voorgerecht tot dessert werden we compleet van onze sokken geblazen.
    Assenede