De school krijgt subsidie.
Volledig scherm
De school krijgt subsidie. © ThinkStock

School De Duizendpoot Bassevelde krijgt energiezuinige beglazing

Vlaams minister van Energie Zuhal Demir (N-VA) maakt 10.602,25 euro vrij voor het plaatsen van hoogrendementsbeglazing in de gemeentelijke basisschool De Duizendpoot in Bassevelde.

0 reacties

 1. Welke gevaarlijke fietspunten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Welke gevaarlij­ke fietspun­ten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Tussen 7 en 15 mei hebben tienduizenden fietsers deelgenomen aan VeloVeilig Vlaanderen, een initiatief van HLN in samenwerking met P&V-verzekeringen. In alle Vlaamse gemeenten zijn in totaal 41.473 meldingen gemaakt van gevaarlijke fietspunten: 19.239 afzonderlijke gevaarlijke fietspunten en 22.234 bevestigingen door andere fietsers. Op de VeloVeilig-kaart kan je alle gevaarlijke fietspunten vinden, kan je nog nieuwe fietspunten plaatsen én als er een gevaarlijke fietssituatie is opgelost, dan kan je dat ook melden. Zo maken we Vlaanderen samen VeloVeilig.
 2. Chef Branko (31) en zus Bodien (29) openen nieuw restaurant ‘Chef & Zus’: “Het kan er al eens luid aan toe gaan, maar écht ruzie maken we niet”
  PREMIUM
  Eeklo

  Chef Branko (31) en zus Bodien (29) openen nieuw restaurant ‘Chef & Zus’: “Het kan er al eens luid aan toe gaan, maar écht ruzie maken we niet”

  Branko Hoste (31) en zijn zus Bodien Hoste (29) openen in Eeklo het nieuwe restaurant ‘Chef & Zus’. De naam doet het al vermoeden: hij staat achter de potten en zij in de zaal. Ook mama Ilse Smets staat in de keuken, en brengt zo de ervaring van een lange horecageschiedenis in Eeklo mee. “Horeca is ons met de paplepel ingegeven, maar nu hebben wij de leiding”, klinkt het.
 3. Al jaar scheurtjes in bodem nieuw zwembad Eeklo, maar oplossing blijft uit: “Herstel kan ten vroegste dit najaar”
  PREMIUM
  Eeklo

  Al jaar scheurtjes in bodem nieuw zwembad Eeklo, maar oplossing blijft uit: “Herstel kan ten vroegste dit najaar”

  De problemen met de badkuip van het nieuwe zwembad in Eeklo geraken maar niet opgelost. Al een jaar zijn er scheurtjes en komen de tegels op de vloer los. Dit voorjaar zou alles hersteld worden, maar dat wordt opnieuw met maanden opgeschoven. Een juridisch geschil met de hoofdaannemer bemoeilijkt de zaak. Wanneer gaat het bad dicht? En voor hoelang? “Wij hopen even snel op antwoorden”, klinkt het.