De dief werd betrapt op een camerabeeld
Volledig scherm
De dief werd betrapt op een camerabeeld © rv

Politie arresteert 33-jarige man in Assenede na reeks diefstallen

AssenedeSinds september van afgelopen jaar werden heel wat diefstallen vastgesteld door de politie van zone Assenede-Evergem. Onlangs nog werden verschillende diefstallen gepleegd in de Kloosterstraat in Assenede, waarbij de dief op beeld werd vastgelegd. Een 33-jarige man is intussen gearresteerd.

 1. Peter Van Praag is dj en horecaman, maar nu noodgedwongen marktkramer: “Wat moet ik anders? Met een hoed gaan zingen op de Korenmarkt?”
  PREMIUM
  Evergem

  Peter Van Praag is dj en horecaman, maar nu noodgedwon­gen marktkra­mer: “Wat moet ik anders? Met een hoed gaan zingen op de Korenmarkt?”

  Peter Van Praag, de bekende dj en de man achter zaal De Burggrave in Evergem, wordt noodgedwongen marktkramer. Achter zijn draaitafel staan zit er nu al bijna een jaar niet in, met dank aan corona. Zijn horecazaak was alleen deze zomer open, maar is nu al weer sinds half oktober verplicht gesloten. Hij blijft koken, en verkoopt de maaltijden nu op de markt. “Mijn maandelijkse vaste kosten zijn drie keer hoger dan de steun die ik krijg. Ik heb geen keuze”, klinkt het.
 1. "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafdeling in Egyptisch ziekenhuis
  Play

  "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafde­ling in Egyptisch ziekenhuis

 2. Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevonden, museum had diefstal niet opgemerkt
  Play

  Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevon­den, museum had diefstal niet opgemerkt