Vaccinatiecentrum Hoge Wal.
Volledig scherm
Vaccinatiecentrum Hoge Wal. © Florian Van Eenoo Photo News

Laatste vaccins in Hoge Wal voordat tent wordt afgebroken

AssenedeOp zaterdag 10 december worden van 9 tot 12 uur in vaccinatiecentrum Hoge Wal de laatste coronavaccins gezet.

 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. MIJN DORP. Joris Laroy, sterkhouder van comité ‘800 jaar Sleidinge’: “Het klinkt misschien een beetje morbide, maar ik ga heel graag naar het kerkhof hier”
  PREMIUM

  MIJN DORP. Joris Laroy, sterkhou­der van comité ‘800 jaar Sleidinge’: “Het klinkt misschien een beetje morbide, maar ik ga heel graag naar het kerkhof hier”

  Is er iemand die Sleidinge beter kent dan Joris Laroy? De NMBS-werknemer die al zijn hele leven in de Evergemse plattelandsgemeente woont, zette zich als Chiroleider al in voor het verenigingsleven en werd in 2000 voorzitter en vernieuwer van de Sleinse Filmklub. In 2007 richtte hij met wijlen Joris De Wildeman het Sleidings Audiovisueel Archief op en dit jaar is hij de trekker van ‘800 jaar Sleidinge’. “Ik bewonder mensen die niet bij de pakken blijven zitten en iets opbouwen in ons mooie dorp.”
 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.