De familie Rammeloo kreeg een delegatie van het gemeentebestuur op bezoek.
Volledig scherm
De familie Rammeloo kreeg een delegatie van het gemeentebestuur op bezoek. © JSA

Gewezen garnaalvisser Eric Rammeloo viert gouden huwelijksverjaardag: “Zij zetten Boekhoute op de kaart”

BoekhouteGouden feest in Boekhoute (Assenede). Eric Rammeloo en Beatrix Sinack hebben er hun vijftigste huwelijksverjaardag gevierd.

 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 2. Van een binnenspeeltuin tot ‘glow in the dark’-minigolf: 7 leuke binnenactiviteiten met het gezin in het Meetjesland en Deinze
  PREMIUM
  Deinze/Meetjesland

  Van een binnen­speel­tuin tot ‘glow in the dark’-minigolf: 7 leuke binnenacti­vi­tei­ten met het gezin in het Meetjes­land en Deinze

  De herfst is officieel begonnen, dat merk je ook aan het weer. Ook dit weekend wordt er heel wat regen voorspeld. Geen idee wat je dan een heel weekend kan doen met de kinderen? Geen paniek! Wij zochten de zeven leukste binnenactiviteiten in het Meetjesland en Deinze voor je op. Van een binnenspeeltuin in Deinze tot ‘glow in the dark’-minigolf in Lievegem: ontdek hier onze tips om de regen even te vergeten.