De jongeren hebben er alvast zin in.
Volledig scherm
De jongeren hebben er alvast zin in. © Gemeente Assenede

Eerste festival deze zomer? Assenede organiseert tienerfestival SK(A)RT

AssenedeEr zijn nog veel vraagtekens rond de festivalzomer, maar in Assenede hebben ze de knoop alvast doorgehakt. Daar wordt op 30 juni SK(A)RT georganiseerd, een urban festival dat tieners wil onderdompelen in de wereld van skaten, muziek, dans en streetart. Door corona zijn echter enkel tieners uit Assenede, Bassevelde, Boekhoute en Oosteeklo welkom. 

 1. Zo ver zitten de vaccinaties in het Meetjesland en Deinze en daarom werd er ook al iemand jonger dan jij opgeroepen: alles over de prik in jouw gemeente
  PREMIUM
  Meetjesland-Deinze

  Zo ver zitten de vaccina­ties in het Meetjes­land en Deinze en daarom werd er ook al iemand jonger dan jij opgeroepen: alles over de prik in jouw gemeente

  De vijf vaccinatiecentra in het Meetjesland en de regio Deinze zitten over halfweg wat de eerste prik betreft. Wij zochten uit wie al langs geweest is en wie nu uitgenodigd wordt. Maar in heel wat gemeenten zijn er ook al jongere mensen gevaccineerd, terwijl vijftigers soms nog op hun uitnodiging wachten. Lees hier hoe en waarom.
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!