Er geldt een omleiding.
Volledig scherm
Er geldt een omleiding. © JSA

Deze week werken in Oosteeklodorp

Deze week staan er wegenwerken gepland in Oosteeklodorp, de centrumstraat van Oosteeklo bij Assenede.

0 reacties

 1. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 2. Brecht (26) zingt zaterdag in finale ‘We Want More’ op Nederlandse televisie: “Bikkelharde concurrentie, maar ik ga alles geven”
  PREMIUM
  Lievegem

  Brecht (26) zingt zaterdag in finale ‘We Want More’ op Nederland­se televisie: “Bikkelhar­de concurren­tie, maar ik ga alles geven”

  Eén miljoen Nederlanders hangen al weken aan zijn lippen, maar bij ons blijft hij (voorlopig) onbekend. Lievegemnaar Brecht van Arnhem (26) staat zaterdag in de grote finale van de talentenjacht ‘We Want More’ op de Nederlandse commerciële zender SBS6. “Na dit avontuur volgt een nieuwe uitdaging: een mooie rol in de musical Titanic”, zegt Brecht. Wij steken even de grens over.
 1. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas

 2. Stofhoos raast over snelweg en sleurt metalen dak op de baan
  Play

  Stofhoos raast over snelweg en sleurt metalen dak op de baan