Bewonersplatform Bassevelde.
Volledig scherm
Bewonersplatform Bassevelde. © rv

Bewonersplatform Boekhoute zoekt leden

BoekhouteIn analogie met Oosteeklo en Bassevelde wil het lokaal bestuur Assenede in 2023 in Boekhoute een bewonersplatform oprichten. Geëngageerde Boekhoutenaren kunnen hun kandidatuur stellen bij de gemeentelijke communicatiedienst.

 1. Hellende gevel, verborgen stookolietank en rottende balk zorgen voor vertraging van restauratie oude gemeentehuis: “Mikken op het voorjaar van 2024"
  PREMIUM
  Assenede

  Hellende gevel, verborgen stookolie­tank en rottende balk zorgen voor vertraging van restaura­tie oude gemeente­huis: “Mikken op het voorjaar van 2024"

  In 2023 mag elke Asseneedse deelgemeente zich aan één groot project verwachten. In Boekhoute transformeert men de kerk in een kinderopvang en ontmoetingsruimte, in Bassevelde wordt het voetbalcomplex een sport- en recreatiesite en in Oosteeklo zijn grote rioleringswerken op komst. In Assenede staat de langverwachte restauratie van het oude gemeentehuis op de planning, maar onvoorziene complicaties zorgen voor vertraging. “We mikken daarom op het voorjaar van 2024.”
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.