In 2017 wouden buren het groen in de Rozemarijnstraat behouden. Inmiddels is het speelbosje van in de Rozemarijnstraat gepakt.
Volledig scherm
In 2017 wouden buren het groen in de Rozemarijnstraat behouden. Inmiddels is het speelbosje van in de Rozemarijnstraat gepakt. © Joeri Seymortier

Bewonersplatform Bassevelde vraagt bouw- en verkavelingspauze in dorpskern: “Eerst een gedragen visie alvorens projecten goed te keuren”

BasseveldeHet Bewonersplatform Bassevelde (BWP) maakt zich zorgen over om de evolutie van de ruimtelijke planning en de leefbaarheid van het dorp. In een open brief vraagt het een bouw- en verkavelingspauze in dorpskern in te lassen. 

  1. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
    Salaris

    Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

    Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.