Topzwemmer Jasper Aerents bracht een gesigneerd olympisch truitje mee als cadeau voor het gemeentepersoneel. Hij poseert naast het standbeeld van Diederik van Assenede.
Volledig scherm
Topzwemmer Jasper Aerents bracht een gesigneerd olympisch truitje mee als cadeau voor het gemeentepersoneel. Hij poseert naast het standbeeld van Diederik van Assenede. © Foto JSA

Assenede verwelkomt derde topsporter

ASSENEDEAssenede wordt stilaan de ideale thuisbasis voor topsporters. Olympisch zwemmer Jasper Aerents is net terug van de Olympische Spelen in Rio en mag zich vanaf nu officieel Assenedenaar noemen. Gisteren kwam hij de laatste papieren regelen in het gemeentehuis. Volgende week trouwt hij met zijn vriendin Kim en samen hebben ze in de gemeente een huisje gevonden. "Ik wil hier nu vooral even genieten van de rust."

 1. Joodse vrouw niet opgezet met oproepingsbrief: "Bart De Wever wil niet stigmatiseren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"
  Play

  Joodse vrouw niet opgezet met oproepings­brief: "Bart De Wever wil niet stigmatise­ren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"

 2. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld