Een beeld van de stoet in 2018 door de straten van Assenede.
Volledig scherm
Een beeld van de stoet in 2018 door de straten van Assenede. © Gemeente Assenede

Assenede kiest weer voor carnavalsstoet op zondagmiddag (en om de vier jaar op zaterdagavond)

AssenedeAssenede gaat in 2022 opnieuw voor een carnavalsstoet op zondagmiddag. Slechts om de vier jaar zal er een stoet zijn op zaterdagavond.

 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 2. Muziekschool Ars Musica ziet muziekkamp voor tweede jaar op rij in het water vallen: “Na een jaar ellende hadden kinderen hier recht op”
  PREMIUM
  Wondelgem/Zelzate/Assenede

  Muziek­school Ars Musica ziet muziekkamp voor tweede jaar op rij in het water vallen: “Na een jaar ellende hadden kinderen hier recht op”

  De populaire muziekschool Ars Musica ziet zijn paasmuziekkamp voor het tweede jaar op rij in het water vallen. “Frustrerend”, foetert algemeen directeur Lieve Willems. “Tuurlijk hebben we begrip voor de stijgende cijfers, maar hebben we op een jaar tijd nu werkelijk niks bijgeleerd? De mentale gezondheid van kinderen lijkt in deze hele crisis gewoon niet belangrijk.”
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen