De speeltoestellen in het Boekfospark werden tijdens de inhuldiging al duchtig uitgetest.
Volledig scherm
De speeltoestellen in het Boekfospark werden tijdens de inhuldiging al duchtig uitgetest. © Tom Vierendeels

Zeven nieuwe sporttoestellen op speelterrein in Boekfospark

AsseKinderen en scholieren kunnen zich voortaan uitleven op zeven nieuwe sporttoestellen aan de speeltuin in het Boekfospark. De toestellen werden in aanwezigheid van Frank Mattens van Roska en Roel Engels van RCTAL ingehuldigd. Ook een aantal leerlingen van GBS Sleutelbos in Walfergem was van de partij. De Assese scholen zullen dan ook gebruikmaken van de toestellen tijdens de lessen lichamelijke opvoeding.

0 reacties

 1. Boze rechter geeft dronken chauffeur die ‘pampercursusje’ vraagt raad: “Ga eens kijken naar de kindergrafjes in Walfergem”
  PREMIUM
  Groot-Bijgaarden

  Boze rechter geeft dronken chauffeur die ‘pampercur­sus­je’ vraagt raad: “Ga eens kijken naar de kindergraf­jes in Walfergem”

  Een chauffeur die dronken een motorrijder aanreed stelde in de politierechtbank voor om een verkeerscursus te volgen. Politierechter Johan Van Laethem gaf hem de volle laag. “Ga in de plaats kijken naar de kruisjes die in Walfergem staan”, klonk het. “Op die graven liggen na al die jaren nog bloemen”, klonk het. Dit is de geschiedenisles die de rechter de dronken bestuurder gaf.
 2. Roninho raakt vrijdag speelklaar voor de topper tegen Charleroi: “Ik heb nog minstens vier grote uitdagingen dit seizoen”
  Futsal eerste nationale

  Roninho raakt vrijdag speelklaar voor de topper tegen Charleroi: “Ik heb nog minstens vier grote uitdagin­gen dit seizoen”

  Op de veertiende speeldag staan RSCA Futsal en Charleroi tegenover elkaar in de Belleheide. Het gaat om een duel van de competitieleider tegen de nummer drie – virtueel zelfs twee – in de rangschikking. Het wordt ook het eerste treffen van een drieluik. Het toeval wil dat beide topploegen elkaar kortelings nog twee keer ontmoeten in de halve finale van de beker.