Foto uit 2016 van ex-rijkswachters William Capens (links) en Michel Verbraecken naar aanleiding van de herdenking van het drama van Walfergem.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto uit 2016 van ex-rijkswachters William Capens (links) en Michel Verbraecken naar aanleiding van de herdenking van het drama van Walfergem. © Mozkito

William Capens (84), de ex-rijkswachter die in 1966 als eerste toekwam bij drama van Walfergem, overleden: “Zo’n gruwelijk ongeval heb ik daarna gelukkig niet meer meegemaakt”

Asse/DendermondeIn het AZ Sint-Blasius in Dendermonde is afgelopen zondag oud-rijkswachter William Capens op 84-jarige leeftijd overleden. Als lid van de rijkswachtbrigade Asse was hij samen met een collega de eerste hulpverlener die ter plaatse kwam bij het drama van Walfergem. Die tussenkomst sloeg diepe wonden bij de mannen.

0 reacties

 1. Na cavia’s, honden en zelfs rivierkreeftje cremeert Incinera nu ook paarden: “As kan in urne van 4 kilogram mee naar huis”
  PREMIUM
  Zellik

  Na cavia’s, honden en zelfs rivier­kreef­tje cremeert Incinera nu ook paarden: “As kan in urne van 4 kilogram mee naar huis”

  Incinera uit Zellik biedt als eerste dierencrematorium in Vlaanderen de mogelijkheid om paarden te cremeren. Zaakvoerder Erwin Thielemans is al elf jaar actief met zijn dierencrematorium, maar een waardig afscheid bieden voor paarden was jarenlang niet mogelijk. Een wetswijziging bracht daar recent verandering in. “Jaarlijks cremeren we honderden dieren, van een rivierkreeft tot honden, katten en reeën”, luidt het.
 1. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?

 2. Zetten Hanne en Dave een punt achter hun huwelijk of niet?
  Play
  Blind Getrouwd

  Zetten Hanne en Dave een punt achter hun huwelijk of niet?