ASSE: Hortensialaan
Volledig scherm
ASSE: Hortensialaan © Mozkito

Wandelaar vindt plastiek zak met beenderen: gerecht onderzoekt of het om menselijke resten gaat

In de Hortensialaan in Zellik werd een verdachte plastiek zak met beenderen aangetroffen. Het gerechtelijk labo onderzoek of het menselijke beenderen gaat.

 1. CAW Halle-Vilvoorde krijgt 9.000 mondmaskers van Haviland: “Meer dan welkom, want vraag naar psychologische hulpverlening stijgt”
  Halle-Vilvoorde

  CAW Hal­le-Vilvoorde krijgt 9.000 mondmas­kers van Haviland: “Meer dan welkom, want vraag naar psychologi­sche hulpverle­ning stijgt”

  De Intercommunale Haviland heeft 9.000 mondmaskers geschonken aan het Centrum Algemeen Welzijnswerk (CAW) Halle-Vilvoorde. De mondmaskers zullen voornamelijk aan cliënten worden aangeboden voor wanneer ze in contact komen met de hulpverleners. “Vaak zien we ze toekomen met een vuil mondmasker of eentje dat niet helemaal voldoet aan de normen”, zegt adjunct-directeur Wim Van Campenhout van het CAW.
 2. Ivan (57) rijdt 1.400 kilometer langs 38 Levensloop-gemeenten: “Peulschil tegenover de strijd die kankerpatiënten leveren”
  Beveren/Wemmel

  Ivan (57) rijdt 1.400 kilometer langs 38 Levensloop-gemeenten: “Peulschil tegenover de strijd die kankerpa­tiën­ten leveren”

  Op het kasteeldomein Cortewalle is Ivan Woutermaertens onder luid applaus verwelkomd na een rondrit van maar liefst 1.400 kilometer dwars door België. De Tour of Hope Bike Pro was een alternatief voor de afgelaste Levenslopen. Ivan trok in elf ritten langs alle 38 Levensloop-gemeenten in ons land. “Het gaat echter niet om de sportieve prestatie, maar wel om de blijvende nood aan kankeronderzoek onder de aandacht te brengen.”
 1. Daling van aantal besmettingen in Asse op dinsdag 13 oktober

  Daling van aantal besmettin­gen in Asse op dinsdag 13 oktober

  In Asse zijn er op één dag 16 besmettingen met corona gerapporteerd. Dat blijkt uit de recentste bevestigde cijfers van Sciensano. Een dag eerder waren dit er nog 22. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 164 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Asse op 489 te liggen. Omdat Asse meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
 1. Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk

 2. 11 iconische rollen van Sean Connery
  Play
  film

  11 iconische rollen van Sean Connery